CESTOVNÍ*
Tiše naříkáš že
Lásky je na světě
strašně málo.
A přitom pohrdáš,
když ti ji někdo
nezištně nabízí.
Zkoušíš se smát,
ale na tváři máš
jenom šrámy
ze včerejší noci.
Voněla po jahodách.
A taky po lambruscu.
A ráno bylo zamlžený,
jako okno když
ho přejde první mráz.
Láska je kyslík,
je věčně na cestách.
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: Lilly Lightová, zAbUsH, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Zpátky, Churry, Kapka, 6thSun, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)