Anotace: ... u sousedů na písmáku se se soutěžema roztrh pytel ... a já soutěživá su ...
Sbírka: spánek je malá smrt
Moc hezká!Teda Hani..mě by zajímalo,kam na to stále chodíš..snad nám to jednou povíš=)
09.08.2009 23:31:00 | Giginka
no... tož já se teda přiznám že do soutěže sem se ju rozhodla dát až po napsání... dyž po mně organizátor loudil dílko, došlo mi že by to mohlo projít :o)
09.08.2009 15:55:00 | hanele m.