Noci s Tebou
Anotace: řekl mi: "Mám Tě rád nejvíc ze všech, zatím" a NIKDO jiný než my dva nemůže pochopit obrovskou hloubku té věty... a o Něm je i tohle dílko:
Noci plné touhy
dech dlouhý
jsi zatajil
Upadla jsem do Tvých rukou
lístek chrpy
nechci více vstát
Další mé kroky
budou bojem
o další chvíle jako je tato
Teď odcházím, protože
nechci odejít
opouštím bezpečí Tvých dlaní
Vždyť víš, že
navždy zůstanu odhalena
ve Tvých tónech
Noci s Tebou
jsou
...
-
Touha je zázrak, mladý pane...
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Rebeca, Bíša, Veru, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)