Miluji
Anotace: Láska prochází žaludkem...
Nejradší ze všeho mám buřty s cibulí
tlačenku, prejt a jitrnice,
když tě však vidím, srdce mě zabolí,
tebe mám ráda ještě více.
Miluju cukrátka, lízátka, sladký
pendreky, želé a med,
miluju samet a hedvábný látky,
ty jsi však celý můj svět...
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: P€ŤULK&, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)