Leť beze mě dál
Chci lítat, plachtit,
nebesy stoupat,
ruku v ruce s Tebou,
nad mraky se houpat,
vidět vše z výše,
s nadhledem..
Přejet svět jedním..
Pohledem.
Ale lásko,
vše je jinak,
ruce se pustily,
v nicotu stanuly,
já padám, Ty taky, ale..
Ale naráz, on ruku Ti podal..
A já.. Dál padal.
Ke dnu šel můj směr
a Tvůj nešťastný úsměv byl to poslední co jsem,
lásko,
viděl.
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, zrrrr, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)