vlčí
vlci smečka na lovu
honíce se za zvěří
jeden sledujíc oblohu
náhle svým očím nevěří
v dalce nahoře na stráni
stojí přenádherná vlčice
je slyšet teskné volání
jeho vyvolené samice
při pohledu na sebe
oči se jim hned rozzáří
zamilovaly se do sebe
při uplnku a jeho záři
nyní rozdělit se musí
a hlídat svoje drobečky
neznají dokud nezkusí
dva noví zakladatelé od smečky
nebýt těch vlčích očí
z kterých se láskou točí
po té slzamy se zrak smočí
a spolu do trávy se stočí
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Dev_LATea_princess, vlcatko, Psavec, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd
Komentáře (5)
Komentujících (4)