Sen
Anotace: Nemohu-li něco prožít v realitě, prožiji si to ve snu... ...avšak díky snu se můj zážitek stává realitou...
Sbírka:
Slova v kalužích
Oblohu náhle přikryla deka
A únava získala si mě na svou stranu
Však netušil jsem, co mě čeká
Už otvíral jsem svoji bránu
V tu chvíli jsem z okna spatřil
Vybledlou oblohu, jež se na nás hněvá
A vedle sebe mě známou osobu
Jíž by ráda ochutnala moje něha
Avšak výhled z okna dřevěné boudy
Rozprostíral se i k nohám osob nebezpečných
Místo milostných kontaktů
Následoval útěk do bezpečí
Blízký dům ukončil krátký útěk
Domov té krásné osoby
Domov té krásné osoby a něžných útěch
Ach...na krk mě políbila hebká tvář
Avšak mě zastavila má hříšná stráž
Vždyť city její patří mému příteli
Podlehnu-li svému snu, nebudeme přáteli
"Ne, já nemohu..."
Již pohltěn tou atmosférou sdělil jsem
"...vypadni!"
Tak zněla odpověď a tady končil můj sen...
Rozmazané okraje jsem náhle vídal
Divný pocit mě zevnitř sžíral
Díky snu můj pohled zaujímal jiné místo...
...ale všechna místa jsou již zabraná...
Přečteno 535x
Tipy 3
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)