Bez odpuštění...
Říkáš, nesprávný je lásko čas
já slyším to stále, zas a zas
cítím svůj vlastní pláč
jsi jen namyšlený hráč
hrající o přízeň vlastní
tak zmiz, své světlo zhasni
R: Kráčej světem sám
a bez odpuštění
nevracej se k nám
místo tu už není
Tak kráčej světem sám
a bez odpuštění
věrný svým častým hrám
po setmění
Jdi dál... bez odpuštění
Noci jeho stín pohltí
duši z ledu rozdrtí
vítr tělo rozmete
i tvé oči prokleté
uhasí tě jako plamen
konec s tebou, amen.
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Inkheart
Komentáře (2)
Komentujících (2)