Pro mýho chlapečka
Anotace: Takhle bych si to přála....
Rodí se v tobě malinká bytost,
kašli už na pláč,smutek i lítost.
Tohle je nádherný,stojí to za to,
až se ti narodí,říkej mu zlato.
Ležíš a usínáš,bříško máš v dlaních,
nemáš strach z ničeho,ani z nevolností ranních.
Citíš jak buší mu srdíčko v těle,
chce se ti plakat,je to fakt skvělé...
"Maminka si tě strašně moc přála,
bohatství světa by za tebe dala.."
Konečně máš pro koho žít,
nemusíš o štěstí,o lásce snít...
Přečteno 609x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
Komentáře (2)
Komentujících (2)