Letní milování
Anotace: ;-) /já vím, je to dost dlouhé,tak kterou sloku mám vymazat?/
Vítr nám vysouší zpocené dlaně,
slunce se studem ukrývá v červáncích,
šípkový keř už odkvétá planě,
měsíc je raději schovaný v beráncích.
Svlečená těla se zalila nachem,
toužebně pronikáš do tajných komnat,
po prvním polibku, zdálo se plachém,
vede Tě najisto vášeň nezlomná.
Louka nám poskytla voňavý klín,
od cesty slyšet je vzdálený hlas,
za trnkou schováni, voní tu blín,
večer už přichází, den v lese zhas´.
Sny láskou utkané měníme v praxi,
motýlí křídla tu neslyšně vlají,
nad námi učí se líbat i vrabci,
s tebou se večerem ocitám v ráji.
Náš pot se promísil vůněmi lesa,
vzdechy se vznášejí do výšin mraků,
opojen láskou půlměsíc klesá,
z hvězd pro nás vyskládal souhvězdí Draků.
Do noci stříbrné posílá hlavolam,
vzájemná vyznání snáší se z výšky,
do louky vyrytý tajemný piktogram,
zůstal mi na ruce prstýnek z pampelišky.
Přečteno 451x
Tipy 30
Poslední tipující: poustevník Jirka, Lorraine, malý lachtánek, fab four, Kapka, vodnař, Bíša, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)