Stín všude kolem mě..
Anotace: Vždy se máme stavět tak,aby stíny padaly za nás...Tenhle však je všude kolem mě... a já si nemůžu pomoct..
Hledám správný směr,
ale všude jsi ty.
Mám snad na výběr?
Slýchám z tvých úst nenápadné komplimenty,
směju se,
jsou to jen žerty.
Že ano?
Moc krásné,
než aby s pravdou za jeden provaz každé slovo tahalo..
Není to tak dávno..
Musím jít dál,
přes slzy nevidím,
rtěnkou na zrdcadlo nevědomky píšu..
že se bojím..
I když nechci se otáčet,
všude vidím tvůj stín.
Pohled modrých očí snad nevydržím...
Hřeje i pálí,
jako když sluneční paprsky
si s odleskem tvých vlasů hrály..
Zase se směju,
celou noc,
zároveň cítím bolest.
/Je jí hrozně moc../
Ne díky pohledu,
který dávno už nestudí
jako kus ledu.
Ale ze strachu,
že ta noc skončí,
temnota kolem mě své neviditelné ruce obtočí.
Budu křičet..
/Nikdo mě neuslyší/
Neubližuj mi,
prosím,
znova už ne..
Až se hráz s city protrhne,
můžu říct,
co už konečně vím...
Jsi pro můj další dech
potřebný stín..
Přečteno 492x
Tipy 18
Poslední tipující: Churry, Hantec, najrob7410, Psavec, mamina, kikis, Lilly Lightová, Gabi, Zasněný básník, Jana M., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)