ano nevěra je hnusná věc , jen pro upřesnění , tato básnička nebyla psaná z důvodu nevěry , pouze z důvodu bolestivého rozchodu , kterého nyní vůbec nelituju , teď , až teď jsem poznala pravou lásku a jsem za ní velice vděčná :) :)
29.03.2010 16:35:00 | 16Petra16