Chybíš mi...
Anotace: nemám k tomu už co říct..prostě mi chybí:´(
Ach jo, už mi zase chybíš…
Asi víš, jak se mi líbíš…
Zdál se mi o Tobě hezký sen,
ale dnes – jen další mizernej den :-(
Zas se mi stýská,
chybí mi Tvá blízkost
zároveň mám chuť Ti pomoci
přemoct všecky zlomoci…
Chci být s Tebou, obejmout Tě,
utěšit a pohladit Tě…
Přečteno 568x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, A'tuin, maliska, Hor
Komentáře (1)
Komentujících (1)