jsem
jsem tvým oknům záclonou
abych zkrášloval tvůj dům
jsem tvému srdci oponou
a v něm zaražený kůl
jsem trnem v tvojí patě
co nejde vytáhnout
já platil bych ve zlatě
jen moci tě obejmout
jsem stínem tvého stínu
aby sem byl ve tvých krocích
já rád v tvých očích splinu
hlídal tvé sny po nocích
jsem tvým strážním andělem
chceš-li nebe já ti snesu
adrenalin projíždějíc tvým tělem
a hned tě zbavím stresu
jsem ten kdo te miluje
komu na tobe záleží
ten co v srdci si tě maluje
a vedle tebe leží!!!!!!!
Přečteno 494x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik, vlcatko, nocni.labut, Dev_LATea_princess
Komentáře (3)
Komentujících (3)