O lásce k hudbě
Bílá slonovina
Černý samet
Uhodí no nich
Bronzové kyvadlo
Které vypadlo
Ze starých pendlovek
A zazní tón
Zárodek hudby
Všichni poslouchají
Obrazy ožily
Tancují a jásají
Masky na tvářích
Hle – pod maskou
Harlekýn nařasený
Tleská hudbě
Obráží se mu v očích
A každý pohyb – tanec
Groteskní balet
Odhaluje oponu
A za ní jiný svět
Záhadný a brnivý
Svět kouzel
Svět melodií
Svět umění
Až hudba v dokonalost splyne..
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: Rejha, Anulyynka, Bíša, subrtka, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)