Anotace: Jak si zpestřit milování
Tak se tu usmívám.(dík za to). Píšeš moc hezké říkanky. První co mne napadne po přečtení jsou tleskající děti v mateřince do rytmu. Takže? Pokračuj a žívej si veršovánek…:o)
17.08.2009 09:03:00 | kouzelníček
Jojo..mít na růžích usláno :)
(pod nosem voní Ti růže plátek, ale trny píchaj do lopatek..Jak zpívají bratři Ebenové :)-)
11.08.2009 09:32:00 | Hazentla
A to já mám radši květiny, které trny nemají, třeba taková chrpa nebo vlčí mák.
Báseň je to hezká.
11.08.2009 07:48:00 | Zelená okurka