Na konci léta
Anotace: Okamžik bývá osudem
U ohně jsem zpívala
a ty jsi hrál
Pak i já jsem zahrála
a ty ses smál
Asi jsem byla zaražená...
proto´s mě objímal
V tu chvíli rodila se žena
Tys miloval a vzal
Duše poté s duší stvořila
nadmíru elegantní šál
Osudu tkaní...
tiché usínání
Potom ta prapodivná kombinace
roztáhla letky
a vznesla se hladce
Popolétla
...jen opodál
.......a ještě dál
Pak už jsi nehledal
Ten večer vzplál a nedoutnal
Tenkrát jsi ochutnal(sladce)
...už ochutnávat
...chceš navěky!
Přečteno 452x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lioness, Nergal, a_tao, Juraj Hrom, enigman, Bíša, maliska, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)