pocit
Anotace: věřím, že láska se nemýlí a věřím že milovat je silnější než nenávidět
nejsem básník nemám slova
co by lásku vyjádřila
nejsem nic
v tvých očích
jsem jen stín
stín co by chtěl ti říct
že jsi pořád srdcem mým
jen nerozumým krokům tvým
sám sobě zmatky děláš
hraješ a skrýváš
tak nakládáme s časem neuváženě
jedna myšlenka
smazaly by špatnost
jeden cit co by vyčistil vše od zlosti
jeden polibek z upřímnosti
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, Bíša, Monsignore, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)