Chyby
Anotace: asi to není básen ..jen kricici myslenka..
Dřív..
Když se mě ptali,
proč jsem s ním?
..smála jsem se..
,,Věří v moje sny!"
Dnes..
Když se mne zeptáte,
proč už nejsem sním?
..sklopím pohled..
,,Svými sliby pošlapal naše sny!"
_______________________________________________________
Ať žijí happy endy
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: Týna, Robin Marnolli, Rootness, James Libustka, Holis, maliska, Angel111
Komentáře (3)
Komentujících (3)