proč
Anotace: ... pořád znova ? ...
.
musím jí sepsat vše
stížností na sebe
vytáhnout ji
ze skály
ven
křesám
křemínkem
uprostřed čela
marně, někam asi
už před lety zmizela
z paměti mi podivný
sen dokola odvíjí
tvoje bump
hadice
epi
i
dia
šachtou
buší do boku
a taky do ramene
tlučeme se životem
dva tak staří známí
pořád a pořád
má lásko
proč ?
.
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: Lota, Psavec, Mbonita, Pevya, Tacca, páááááááá, J's .., trenérka
Komentáře (3)
Komentujících (3)