Uschovaná láska
Anotace: Dokážeme ji ještě někde najít??
Příroda se dneska mračí,
déšť chodníky splachuje,
všude ticho, nikde nikdo,
ani kos netrylkuje.
Bude ještě dlouho temno,
než sluníčko zazáří,
nebo je všem tohle jedno,
a zase se přetváří?
Lidé chovají se jinak,
uspěchaně se derou,
za penězi, za majetkem,
své sny vždycky zaženou.
Je to k pláči, že nic není,
jenom z lásky, od srdce,
lidé jsou jak zatemnění,
pohání je emoce.
Kde kdo myslí negativně,
každý svého soka má,
je to smutné, je to divné,
že je láska schovaná.
Ukrytá je někde tajně,
pár milenců našlo ji
po ostatní je však na dně,
zasypaná v závěji.
Nám se taky někdy ztrácí,
hledáme ji ze všech sil,
bez ní život smysl ztrácí,
Udržet ji, je náš cíl.
Přečteno 494x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, malý lachtánek, doktor srdcí, Mbonita, Agniezka, Hazentla, labuť, Xindy
Komentáře (5)
Komentujících (5)