Tajemná
Zahlídl jsem Tě mezi větvemi stromů,
než jsem se však vzpamatoval,
bylas pryč.
Potkal jsem Tě cestou domů,
však než jsem stihl něco říct,
bylas už zas pryč.
Hledal jsem Tě tisíckrát,
hledal a nenašel.
Co způsobilo v hlavě mojí zkrat?
S Tebou bych i do pekla šel.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, maliska
Komentáře (0)