Tvoje oči
Němě na mě zíraj
tvoje oči,
nevydáváš ani hlásku,
i to málo co nám zbylo,
teď tu visí na provázku.
Ty roviny,
ve kterých se navždy míjíme,
nikdy nezabočí,
to je ta nejistota,
co odráží se v mozejce tvých očí.
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, padající do neznáma, maliska, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)