Umět tak zapomenout
Anotace: Možná ani nechci zapomenout..
Umět tak zapomenout
Vrátit se zpátky do svých snů
Probouzet se každé ráno sám
Do promarněných dnů
Ztrácet se v oblacích
Kde přítomnost je minulost
Slýchat tvůj chladný hlas
Schovaný v nevinnost
Umět tak zapomenout
Na barvu těch smutných očí
Jediné přání a jediný sen jen
Ať trápení už skončí
Ztrácet se v oblacích
A nikdy už na tebe nemyslet
Konečně přestat o tobě snít
Nebo vše promyslet
Umět tak zapomenout
Jenomže já nechtěla tě ztratit
Utíkám od všech těch starostí
Mám se snad vrátit
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, maliska, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)