o Lásce
Anotace: pořád věřím lásce, né všem lidem
žít
copak to je
asi snít- sen je láska
láska je krásné snění
žít
to je srdce otevřít
lásce
žít a snít
to je lásce se otevřít
a nečekat nic
tak já nečekám a sním si o té chvíli
kdy budu moci se otevřít
a
uvěřit
ti!
sama tuším to co nechci,
tak snad abych se naučila s tím žít
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, zelená víla, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (0)