Anotace: O Lásce k jednomu člověku, kterému to zbaběle odmítám říct...Podle mě to vyjadřuje, jak se cítím. Psáno volným stylem. Klidně mě zpacifikujte...
ja bych opravila al-pacina
pokud si ona - budeš možná víc litovat, co jsi neřekla
pokud si on - budeš možná víc litovat, co jsi neudělal
16.08.2009 21:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jak jen ti říci, že láska bolest, která není souzena každému, nebudeš litovat toho co jsi udělala ale toho co jsi neudělala...
13.08.2009 08:13:00 | al-pacino
Na začátku se mi zdá pokus o rýmy? Trošku víc promyslet. Dost rozhozený rytmus a jinak samé klišé.
12.08.2009 20:49:00 | Elvien