Ač upřímné, literárně bez hodnoty, dle mého názoru. Takových básní, s téměř totožnými verši a slovními spojeními jsem tu za posledních pár dní na literu četla spoustu. Lidé, pište méně o lásce! Je tolik jiných věcí, které si zaslouží opěvovat verši!
13.08.2009 11:05:00 | Elvien