Okamžik
Anotace: Láska je poutník nekonečnem.
Do vlasů se ti snáší noc,
jsi oděná měsíční touhou,
a noční křik stínu lesní dlaň pokládá na tvé lože.
Vplouváš do mých očí,
jako sen hvězdné loutny:
Rybářko mého srdce,
čas okoštoval z tůní tvých očí divoké víno vášně.
Vášně jednoho okamžiku,
když jsme se staly novou hvězdou,
supernovou jedné myšlenky,
myšlenky věčného citu,
myšlenky obyčejného života.
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: páááááááá, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)