Černý den
Anotace: Psal jsem původně báseň, ale nakonec mi vyšlo to co nejvíce chci.
Neopakovat se.
Hledat stále nové cesty.
Zlíbat své otisky rukou na jejích stehnech.
Raději zapomenout na vzdušné polibky mi věnované.
Vychutnat si skutečnost v zajetí chtíče,
ostře spalující mou duši.
Ruce na mém těle.
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: Ja-Mijina, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)