chci
cítíš to????
to slano
tak odlož to
musím???ano
ale to odložit nejde
to jsou slzy z očí
to třeba časem přejde
to když člověk brečí
a to že človék pláče
není žádná ostuda
to ví i maléptáče
že je pomluva ponurá
chci tě moc
chci být s tebou!!!
už nechci nikoho jinýho
jen ty jsi ta úžasná
a o tebe nechci přijít
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, vlcatko, Dev_LATea_princess, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)