Pro tebe!!!
Anotace: ty víš!!!!!!!!!!má jediná největší lásko
ty jsi ten co rozesmálmě
ty jsi ten co pousmálse
jsi muj měsíc na nebi
klaním se tobě častěji
když sem stebou
hořím touhou
když políbím tvé rty
cítím jazyk vnich
když za ruku se chytíme
polibkem se spojíme
pak na deku se položíme
a na hvězdy se rozlížíme
zvládáme to každou noc
vzrušení bije na pomoc
tak proč to odkládat na potom
když mužeme ležet každou noc
nikdy neřeknu takové to ne
to srdce moje zvládne hned!!!
jsi ten co pohltil mou duši
miluji tě na mou duši!!!
...m.i.l.u.j.i.t.ě...
Přečteno 740x
Tipy 3
Poslední tipující: PetAnderson, najrob7410
Komentáře (2)
Komentujících (2)