Anotace: Jak říct TI...
Tak ta je moc pěkná. A elegantně vyřešená. Nápad s meziřádky se mi líbí.
11.11.2009 20:44:00 | KockaEvropska
Taky vítám! :) Nejprve jsem trošku tápala ale ten konec mě dostal. Máš rozhodně velký talent, tak jen tak dál! Souhlasím, ST samotné nestačí ale vyšší hodnocení tu zatím není :)
16.08.2009 11:34:00 | Anne Leyyd
No já taky zírám,prostě paráda
a ty tečky ty tam patří.
Tak pokračuj v psaní dál,umíš...
""a vítej na Literu""
15.08.2009 17:56:00 | Květka Š.
No wááu tak todle je ulplně nejvíc skvělá básnička co jsem kdy četla...!!! a ty tečky dokonalost sama četla se mi dobře a chápala ještě líp=)prostě ST a to je málo=o)
15.08.2009 16:56:00 | Kristýnka15
S těma tečkama jsi mě dostal :-). Přemýšlela jsem proč tam jsou. Na konci jsem si oddechla.Máš to vtipně udělaný. Ta báseň je srozumitelná, i když to zprvu tak nevypadá. :-) Vítám tě.
15.08.2009 16:35:00 | Štěpina G