Rým
RÝM
Dívka:
Pozdě křídou snad
Život zkouší psát
Čas je báseň, fůra slok
Co jeden verš, to jeden rok
A přání.
Já:
Na co teď myslíš, to já vím
K dalšímu verši hledáš rým
Jestli chceš, já Ti napovím
Ten rým, Tvůj rým.
Dívka:
Co myslíš, že Ti odpovím?
Jen sotva věřím očím svým
Kdopak si našel správný rým
Můj rým, můj rým.
Já:
Co se skrývá v nás?
Asi najdu snáz
A když dálkám závidíš
Co je blíž, pak nevidíš.
A bloudíš.
Dívka:
Co myslíš, že Ti odpovím?
Jen sotva věřím očím svým
Dík za to, že jsi našel rým
Můj rým, můj rým.
Oba:
Na co teď myslíš, to já vím
Ke svému verši máš teď rým
Jestli chceš, další napovím
Tvůj rým, Tvůj rým.
Přečteno 485x
Tipy 11
Poslední tipující: staruska, sypinka, Zefi, Bíša, Danik, Dev_LATea_princess, Kristýnka15
Komentáře (2)
Komentujících (2)