Neumím..
Neumím milovat, já o tom vím.
Plnou hubu řečí, jenom o ní sním.
O lásce.. pro lásku žít.
Jak z knížky mělo by to být.
Není, nebylo a nebude.
Zas utéct, nic jiného nezbude.
Směj se mi, máš na to právo.
Nadávej mi blbá kávo.
Ale já miluji, i tys miloval.
Nechci abys toho kdy litoval.
Zbylo jen nenápadné mám tě rád,
co mělo zakrýt náhlý pád.
Pak zmizela i tahle věta,
Nepatřím do tvého světa.
chtěla jsem všechno, nezbylo mi nic.
Můžu za to sama, co říct k tomu víc.
Komentáře (0)