Co zbylo
Zhaslo světlo, zhasla svíčka,
i mě už zavíraj se víčka.
Jenže sotva zavřu oči,
celý svět se se mnou točí.
Nepoznávám sama sebe,
v každé věci vidím tebe.
Víš.. vůbec ses mi nelíbil..
a pak prvně jsi mě políbil.
Teď bych zaprodala duši, nemáš ponětí.
moci na chvíli spočinout v tvém objetí.
Zas cítit co z tebe plálo.
Je to pryč a zbylo málo..
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)