Pochyby a jejich pohyby
Nahoru dolů,
od hlavy k srdci.
Od rozumu k citům.
A zpátky ..
Unášeny hustou krví,
zajatci mé pozornosti,
šanci vidí v revoluci.
Pod vysokým tlakem,
s ostychem i chtíčem!
To nejtěžší a nejlhehčí je, lásko, sex.
Před první nocí,
ukážem si všechny jizvy.
A pak ta trapná bolest
konečně zmizí.
Ach...
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Caracol, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)