táhni k čertu
Táhni k čertu
Spálené srdce
na černý kámen
ze suché větve
krkavec kráká ámen
Vyprahlá planina duše
cáry mlhy nad zemí
každé slovo zní hluše
jen myšlenek černé páření
Tvář ukrytá závojem slzí
a v ruce dopis
.............., že tě to mrzí
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Mraveneček, labuť, Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)