Přání
Anotace: mému milovanému Jirkovi
Každý z nás žije svůj sen...a já chci Lásinko s Tebou trávit noc i den.Probouzet se s Tebou s každým požehnaným dnem...zasypávat Tě láskou,něhou...tohle je opravdu můj sen.Prožívat s Tebou nádherné prosluněné dny a ve svém srdci nepoznat už nikdy černo-černé tmy.Večer usínat v naručí svého miláčka...a slyšet tlukot tvého srdíčka.Každý z nás žije svůj sen...a já chci Lásinko tebe jen.
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: trenérka
Komentáře (0)