Hádka
Anotace: Mě prostě napadlo...
Ztrácí se moje víra.
V srdci zas větší je díra.
Kam se poděli všechny hezké chvíle.
Pomalu slábnou na síle.
Už jsou tenké jako nitky.
Z lásky zbyli jen zbytky.
Možná trocha suchých kytek.
Trocha menších, drobných výtek.
Utopených v můze třpytek.
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, annuska, Lenullinka, malá slečna
Komentáře (0)