Anotace: Jediný způsob, jak se správně rozhodnout, je zjistit, jaké je chybné rozhodnutí /P. Coelho/....
Sbírka: Až přestane pršet do snů
také jsem takový strach měla..možná ještě občas mám..ale věř, že věřit si můžeš, vlastně musíš...v životě se musí člověk spolehnout na sebe..možná najde k sobě někoho druhého..a to je to nejkrásnější..
29.09.2009 10:45:00 | Agniezka
cesta omylů je nejtrnitější
cesta zkušeností je nejdelší
cesta rozhodnutí vyžaduje statečnost
ST
16.08.2009 19:49:00 | Mbonita
ano...je nutné dělat chybná rozhodnutí...a je důležité dělat vůbec nějaká rozhodnutí...
16.08.2009 18:43:00 | shakespeares
Je to moc složitý noo...Ale přeju Ti, abys tu cestu z bludiště brzy našla...i ztracenou víru sama v sebe...
16.08.2009 14:06:00 | malý lachtánek