Miluji
28.12.2008 04:40
Miluji
Miluji a vnímám jen Tebe
miluji a chci s Tebou být
miluji každou chvíli jež mám
a mohu jí s Tebou strávit
miluji každý okamžik s Tebou
miluji Tvůj pohled a vzdech
miluji každé Tvé něžné slovo
miluji Tvé něžné tělo
miluji něžný polibek Tvůj
miluji Tvůj jemný dotek
miluji Tvuj něžný krok
miluji Tvůj krásny úsměv
miluji vše co máš v sobě ukryto
miluji Tebe samou
Neustále na Tebe myslím
a není těžké říci
co se mi na Tobě nejvíc líbí
co mě učarovalo
a táhne mě k Tobě blíž
neboť jsi to Ty a Tvá duše
jež čistým pramenem
v Tobě proudí,
leč jeto jen vzpomínka,
která mi na Tebe zbyla
Přesto Tě miluji dál....
Přečteno 686x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, P€ŤULK&, Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (4)