Sen
Včera se mi zdálo
o tobě.
Krásný dlouhý sen.
Já chtěla noc a ne den.
V lese jsem seděla,
v mechu a borůvčí.
Sebe jsem viděla
v tvém pevném náručí.
Pak jsi přišel.
Ke mně sis sedl.
Ze mne hlásek vyšel,
konečně jsme spolu.
Chytil jsi mne za pas,
lehce políbil
a mluvil o nás
dvou,jen o nás dvou.
Začal jsi mne líbát.
Vášnivě.
Já se přestala hlídat,
jak to bylo nádherné.
Na mechu a na kapradí,
dvě nahé postavy,
spolu v jedno propojení,
ona a on.
Přečteno 624x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, P€ŤULK&
Komentáře (2)
Komentujících (2)