Láska
Láska je slovo pouhé
bez kterého nelze žíti
ačkoli není dlouhé
vyjádří všechny tvé city
láska je slovo krásné
má svoji čistotu
někdy je však vzácné
ale vyjadřuje dobrotu
dobrotu srdce to jeví
když říci to tě napadne
ale člověk nikdy neví
jak to všechno dopadne
když amor trefí tě šípem
a krví ti láska proteče
pak po boji litém
srdce se ti roztluče
když pak tu dívku uvidíš
tak náhle zkameníš
pak teprve pochopíš
co je lásky znamení.
Přečteno 508x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Elisha, sypinka, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (4)