Anotace: Byla tu skutečnost nebo pouhý sen?
to je moc krásneee taky chcu aby mi někdo něco takoveho napsal!:´( fňuk
29.01.2010 21:58:00 | angelicek
Krásné, je těžké pokusit se tvrdit cokoliv jiného...
ten pocit nelze popsat ani tisíci slovy, ale přesto v každém slově je celý...
10.11.2009 18:36:00 | Dragoniana
Překrásná báseň, děkuju ti za ní, četla jsem ji mnohokrát. Byla to skutečnost. ST.
28.10.2009 17:46:00 | PPetrushka