Špatné počty...
Anotace: o jedné nepovedené lásce...
Ty odkládáš tužku
a já zavírám sešit...
Naše láska -
to byla rovnice
o dvou neznámých...
tak dlouho jsme počítali,
až nám došlo,
že ji nelze řešit...
Ty odkládáš tužku
a já zavírám sešit...
Komentáře (2)
Komentujících (2)