Čaroděj mých snů
Tvé svůdné tělo na polštáři
a kapka krve v ranní záři
Zlá síla studem zkoušená
je leskem očí broušená.
Nabodneš hrotem šípu sítě
co dnešní noci chytily tě
Zamkneš to srdce zaprodané
křičí a křičí - nepřestane!
Rozbiješ pevné brány nebe
jak touha hřeje, víra zebe
Polaskáš bledá oblaka,
do snů mi šeptáš - abraka!
Přečteno 482x
Tipy 35
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Sweet KiWi, Lioness, René Vulkán, Kubino 2, Andělskými perutěmi chráněna, Pevya, Vlk v rouše, Kamil Princ, Xsa_ra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)