Některá překvapní jsou velmi žádoucí, jiná naopak... zajímavé a čtivé dílko.
19.08.2009 17:47:00 | NikitaNikaT.
To mě budeš mít ráda, já taky červenou a na dýlku nekoukám! :-))) Než se rozkoukám, už je noc a všichni spí, tak usnu taky! Vždyť zítra je taky den!
17.08.2009 01:26:00 | Zasr. romantik