Vycházející slunce
začátek nového dne
bílé nadýchané vlny
saténového povlečení
smyslné linie lidského těla
oči schované pod víčky
sladké rty stvořené k líbání
zvedající se hruď
přecházející do plochého bříška
zahaleno rouškou hedvábného tajemství
zaoblené křivky tvého těla
vybízející k něžnému laskání
pohladím tvé jemné vlásky
a dám ti polibek z věrné lásky