Můj prosinec (My December)
Anotace: ...písnička od Linkin Park ji ve mně probouzí...melancholii
Přichází s červánky
a odchod hlásí
až s ranním šerosvitem
Vítám ji
byt´ máme vztahy
rozporuplné
Oči mi obvykle potemní
a uvnitř těla
začne se třást
malá víla
Melancholie
Kdysi mi spal v rukách
Kdysi ...
Můj prosinec
tál pod palbou vášně
a třeskuté mrazy
řádily
daleko daleko
za orosenými okny
Můj prosinec ...
Že odejde
tiše
a nenápadně
a mé ruce
prohrábnou
prázdno
Koho by to napadlo
v ty dny
kdy noci
jen velmi neochotně
předávaly nebe
ránům
Fialová stužka
ve víle
uvnitř
Občas za ni
zatahám
nevědomky ...
A ten pohyb
to píchnutí z něj
mi ho připomene
Dávný
zasněžený
prosinec
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, enigman, Sleepwalker, Sunny, hanele m., Gudula, Jana M., Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)