Chtěla bych...
Anotace: Moje první báseň
Chtěla bych vidět ty tvoje krásné modré oči
než půjdu a pak už jen zmizím
a padnout ti znovu do náručí
předtím než se od tebe otočím.
Nemohu se rozloučit
a jít sama dál,
se vším teď skončit
to je to, co sis přál?
Vzpomínat na lásku
je jak umírat ve snech
a měnit sny v otázku...?
Miláčku, na to mi nestačí dech.
Komentáře (0)